Hero background
Home » Visie en missie

Visie en missie

Focus Care is jouw partner voor toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg. Samenwerking staat bij ons voorop: met zorgverzekeraars en -professionals, leveranciers, patiëntengroepen en andere partners. Dankzij onze onafhankelijke en creatieve werkwijze kunnen we flexibel inspelen op de veranderende behoeften binnen de gezondheidszorg. Dat doen we altijd met oog voor wat patiënten écht nodig hebben.

Onze visie

Door duurzame samenwerkingsverbanden te vormen met allerlei partners zetten we ons in voor het optimaliseren van de patiëntenzorg. Onze focus ligt daarbij op generieke geneesmiddelen en medische hulpmiddelen voor Nederlandse patiënten. Met gezamenlijke inspanning, innovatie en inzet voor een gezonde samenleving ontwikkelen we onszelf tot een belangrijke speler op het gebied van betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg. 

Afbeelding

Onze missie

Het is onze missie om patiënten in Nederland uitmuntende gezondheidszorgoplossingen te bieden met hoogwaardige generieke geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Het welzijn van onze patiënten staat altijd centraal. We zetten ons ervoor in dat onze producten toegankelijk en betaalbaar zijn voor iedereen en bijdragen aan de gezondheid van de Nederlandse samenleving.

Afbeelding