Hero background
Home » Werken bij » Stage

Hi jong talent!

Wij hebben doorlopend vacatures voor stagiair(e)s, werkstudenten, trainees of starters. Je hoeft niet alles al te weten en kunnen, zolang je maar de interesse en motivatie hebt om veel te leren.

Stagiaires & werkstudenten

Dit is een mooie kick-start van jouw carriere. Stages zijn meestal verbonden aan je studie en zijn gericht op leren, het verkennen van interesses en je wordt begeleid door onze specialisten. Het type van de stage (meewerk en/of scriptie) en de duur (3-6 maanden) variëren per afdeling. Daarnaast bieden we een werkstudentschap aan. Dit biedt flexibiliteit, extra praktijkervaring en meer verantwoordelijkheden. Hiervan betreft de duur meestal 6 tot 12 maanden.

Afbeelding

Startersfunctie

Al afgestudeerd en klaar om je verder te ontwikkelen? Onze startersfuncties zijn voor kandidaten die precies weten waar hun interesses liggen. Of je nu net afgestudeerd bent of al een paar jaar ervaring hebt, we hebben mogelijkheden voor je. Als je van carrière verandert, is een startersfunctie misschien ook iets voor jou.

Afbeelding

Traineeships

Onze traineeships duren 15 tot 24 maanden en zijn ideaal voor pas afgestudeerden die uitgebreid kennis willen maken met Focus Care. Sommige traineeships bestaan uit rotaties, waardoor je inzicht krijgt in meerdere afdelingen, terwijl andere traineeships zicht richten op het ontwikkelen van expertise en kennis op een specifiek gebied.

Afbeelding

Stagemogelijkheden

Staat je stage er niet tussen?
We zijn altijd op zoek naar talent dus neem gerust contact op met onze recruiters!

Meld je aan met onderstaande formulieren!

STAGE

Heb je belangstelling? Meld je aan via het formulier. Geef duidelijk aan wat voor stageplaats je zoekt, de periode van de stage en het aantal uren per week.

STARTER EN TRAINEESHIP

Heb je belangstelling? Meld je aan via het formulier. Geef duidelijk aan wat voor stageplaats je zoekt, de periode van de stage en het aantal uren per week.