Hero background
Home » Doelstelling

Doelstelling

Door de medische ontwikkelingen nauwlettend te volgen, kunnen we inspelen op de behoeften van Nederlandse patiënten. We maken nadrukkelijk werk van de beschikbaarheid van onze medicijnen en medische hulpmiddelen, zodat ze voorradig zijn wanneer patiënten ze nodig hebben.

Visie en Missie

Focus Care wil echt iets betekenen voor de gezondheidszorg in Nederland. Dat doen we door slim samen te werken met nationale en internationale partners en door steeds met nieuwe ideeën te komen. Met onze generieke geneesmiddelen en medische hulpmiddelen leveren we een bijdrage aan toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg. Zo maken we werk van de gezondheid van alle Nederlanders.

Afbeelding

Onze cultuur

Samenwerken zit in het DNA van onze organisatie en onze blik is internationaal gericht. We onderhouden zowel intensieve banden met zorgverzekeraars en gezondheidsprofessionals in Nederland als met geneesmiddelenfabrikanten en andere partners in het buitenland. Transparantie, kennis delen en wederzijds vertrouwen vormen de pijlers van onze samenwerkingen. En niet te vergeten: onze laserfocus op de kwaliteit van onze producten.

Afbeelding

Kwaliteit en naleving

We werken nauw samen met leveranciers en overheidsinstanties om aan de strikte wettelijke eisen rondom geneesmiddelen te voldoen. Vanzelfsprekend beschikken onze medicijnen over een marktautorisatie van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG). De veiligheid en effectiviteit van onze producten staan altijd voorop en onze werkprocessen hebben een sterke focus op kwaliteit en naleving.

Afbeelding